Nye serie af bærbare computere fra MM-vision

Nu har danske MM-vision præsenteret en ny serie af bærbare computere i forskellige størrelser. Vi har tidligere anbefalet deres Vision NB2558 som leverede rigtig god ydelse til en fornuftig pris. Det samme ser ud til at være temaet med deres nye bærbare computere.

 

Lynhurtig gamerbærbar fra MM-vision

De nye bærbare kommer i tre forskellige størrelser: 11,6″, 15,6″ og 17,3″ – hvor alle undtagen den mindste kommer med Full HD skærme. Alle maskinerne kommer med kraftige Ivy Bridge i7 processorer og dedikerede grafikkort fra enten Nvidia eller AMD. Denne kombination gør maskinerne yderst velegnede til gaming.

Med priser fra under 7.000 kr gør MM-vision det muligt at erhverve sig en gamer-bærbar uden at man skal betale en bondegård. Har man penge nok er det muligt at opgradere bl.a. grafikkort, ram og harddisk og på den måde fremtidssikre sin nye computer endnu mere.

Tre serier af bærbare:

MM-vision har 3 serier: G, S og X. Grafikkortet i G serien er et Geforce 650M, mens grafikkortet bliver bedre og bedre jo længere op i modellerne man går. Selv de mindste modeller er dog kraftige nok til spil som Diablo 3. Er man religiøs mht. valget af grafikkort, er det muligt at opgradere fra Nvidia-grafikkort til et AMD Radeon. Herunder ses en liste over de forskellige nye modeller i de tre nye serier

G-serien består af:

Vision G-Series NB3190
Vision G-Series NB3550
Vision G-Series NB3560
Vision G-Series NB3750

S-serien består af:
Vision S-Series NB3755
Vision S-Series NB3765

X-serien består af:
Vision X-Series NB3575
Vision X-Series NB3590
Vision X-Series NB3775
Vision X-Series NB3785

Skulle man have lyst til at se nærmere på de nye modeller fra MM-vision kan man læse meget mere om dem her